Radnici Nibensa blokirali prilaze asfaltnoj bazi u Srbobranu

Izvor: Blic, 21.Jul.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici "Nibensa" blokirali prilaze asfaltnoj bazi u Srbobranu

Prilaze asfaltnoj bazi u Srbobranu blokirali su danas radnici "Nibens grupe", saopštilo je preduzeće "Koridori Srbije" upozorivši da blokada radova na izgradnji severnog kraka koridora 10 "košta Srbiju i njene građane".

Predsednik sindikata "Bačkaputa" Đuro Trivunović je naveo za Tanjug da se asfaltna baza u Srbobranu nalazi na posedu tog preduzeća, ali da u njoj rade zaposleni u Preduzeću za puteve "Beograd", koji su obustavili posao jer ne primaju plate.

Oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putarska preduzeća su članovi "Nibens grupe".

"Koridori Srbije" u prethodnom saopštenju dostavljenom Tanjugu naveli su da je izgradnja autoputa na koridoru 10 prioritetan projekat za državu i da blokade mogu da ugroze najavljene rokove za otvaranje preostalih deonica autoputa od Horgoša prema Novom Sadu.

"Blokade izgradnje Koridora 10 koje sprovode radnici zaposleni u pojedinim građevinskim preduzećima mogu umnogome da uspore i otežaju radove na izgradnji ovog prioritetnog projekta od nacionalnog značaja", istakli su u "Koridorima Srbije".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.