Izvor: RTS, 03.Dec.2022, 20:59

RTS ubedljivo najgledaniji i u novembru, utakmicu Srbija-Švajcarska pratilo 2.800.000 gledalaca

Sinoćni prenos utakmice Srbija-Švajcarska bio je najgledaniji televizijski sadržaj od početka godine, uz udeo u gledanosti od čak 65,2 odsto. Utakmicu na Prvom programu RTS-a pratilo je 2.800.000 gledalaca.
Prvi program RTS-a ubedljivo je najgledaniji TV program u Srbiji i u novembru. Uz naš program svakodnevno je bilo skoro tri miliona gledalaca, a RTS 1 najgledaniji je u mesecu za nama po svim parametrima merenja gledanosti.

Od 50 najgledanijih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sadržaja u novembru, čak 47 emitovano je na Prvom programu RTS-a.
Najveći broj gledalaca pratio je prenose utakmica sa Svetskog prvenstva u fudbalu, a najgledaniji sadržaj bio je prenos utakmice Brazil–Srbija, sa rejtingom 31,2 odsto.
Najveći udeo u gledanosti - čak 67,6 odsto, ostvaren je prenosom utakmice Kamerun–Srbija.
Dnevnik 2 najgledanija je centralna informativna emisija, a kviz "Slagalica" svakodnevno u proseku gleda svaki treći gledalac televizije.
Emisija "Biser pustinje" najgledanija je dnevna emisija posvećena Mundijalu u Kataru.
Na listi najgledanijih nalaze se i serija "Radio Mileva", kviz "Potera" i ostale dnevne informativne emisije RTS-a.
"Sasvim prirodno" i "Kvadratura kruga", najgledanije su dokumentarne emisije.
U decembru vas očekuje uzbudljiva završnica Svetskog prvenstva u fudbalu, premijera druge sezone serije "Mama i tata se igraju rata", a poslednji dan ove godine provedite uz najgledaniji Novogodišnji program u Srbiji.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.