Izvor: B92, 09.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RRA sa radio stanicama u Beogradu

Beograd -- Savet Republičke radiodifuzne agencije nastavio je danas razgovore s predstavnicima radio stanica u Beogradu.

Te stanice su konkurisale za dozvolu za emitovanje programa na teritoriji Beograda. Članovima Saveta predstavilo se sedam radio stanica, navodeći finansijske, tehničke i programske mogućnosti emitovanja programa. To su Radio 24, Radio 988, Radio nostalgija, Skaj radio, Maksis radio, Naksi i OK radio.

Članovi RRA razgovarali su juče sa osnivačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnicima, urednicima i predstavnicima osam radio stanica koje su konkurisale za dozvolu na nivou Beograda. Savet RRA prihvatio je 40 kandidatura radio stanica koje su konkurisale za 14 radio programa na teritoriji Beograda. Razgovori sa njihovim predstavnicima biće nastavljeni i sutra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.