Utorak, 09.05.2006.

19:32

RRA sa radio stanicama u Beogradu

Savet Republičke radiodifuzne agencije nastavio je danas razgovore s predstavnicima radio stanica u Beogradu.

Izvor: Beta

Default images

Te stanice su konkurisale za dozvolu za emitovanje programa na teritoriji Beograda. Članovima Saveta predstavilo se sedam radio stanica, navodeći finansijske, tehničke i programske mogućnosti emitovanja programa. To su Radio 24, Radio 988, Radio nostalgija, Skaj radio, Maksis radio, Naksi i OK radio.

Članovi RRA razgovarali su juče sa osnivačima, vlasnicima, urednicima i predstavnicima osam radio stanica koje su konkurisale za dozvolu na nivou Beograda. Savet RRA prihvatio je 40 kandidatura radio stanica koje su konkurisale za 14 radio programa na teritoriji Beograda. Razgovori sa njihovim predstavnicima biće nastavljeni i sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: