Izvor: RTS, 10.Avg.2022, 14:54

REM raspisao konkurs za petu nacionalnu frekvenciju

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) doneo je odluku o raspisivanju konkursa za petu nacionalnu frekvenciju.
Savet REM-a na sednici 29. jula doneo je odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvole za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa za područje cele Srbije, navodi se na sajtu tog tela.
Savet REM-a je na istoj sednici doneo odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izdavanje dozvola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja putem zemaljskog digitalnog prenosa sa alotmenta Avala i medijske usluge radija putem zemaljskog analognog prenosa na području Grada Beograda.
"Konkurs je raspisan za pružanje medijske usluge: jedna dozvola za televizijsko emitovanje za područje cele Srbije, tri dozvole za televizijsko emitovanje za alotment Avala i 12 dozvola za radijsko emitovanje za region Grada Beograda", navodi se na sajtu REM-a.
REM je prošlog meseca odlučio da četiri nacionalne frekvencije ponovo dobiju TV Prva, TV Pink, Hepi TV i TV B92, kao i za područje Srbije Hit mjuzik FM, Radio S, Radio S2 i Plej radio.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REM raspisao konkurs za petu nacionalnu frekvenciju

Izvor: Blic, 10.Avg.2022

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) doneo je odluku o raspisivanju konkursa za petu nacionalnu frekvenciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.