Protest taksista u Pirotu zbog napada migranata na njihovu koleginicu

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest taksista u Pirotu zbog napada migranata na njihovu koleginicu

Taksisti u Pirotu protestovali su zbog sinoćnjeg napada migranata na njihovu koleginicu. Policija je saslušala aktere događaja i preduzela potrebne mere.
Dvadesetčetvorogodišnja taksistkinja iz Pirota Natalija Rangelov sinoć je napadnuta dok je vozila grupu migranata u prihvatni centar. 

"Kosu su mi zapalili. Kada sam stala da izađemo iz auta, počela sam da vičem što su mi izgorili kosu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Oni su onda izašli, jedan od njih krenuo je da me psuje i udario me", kaže Natalija Rangelov.
Pirotski taksisti su protestovali isped migrantskog centra "Četvrti kilometar".
"Ovo je problem kako ja vidim, celog grada, ne samo mene taksiste ili Natalije, jer malo je glupo da u našoj rođenoj zemlji dođe neko sa strane i da maltretira", ističe taksista Mihajlo Krstić.
Njegov kolega Zoran Stefanović naglašava da napade pod hitno treba sprečiti da ne bi neko nastradao.
Policija je saslušala aktere događaja i preduzela je potrebne mere.
U migrantskom centru "Četvrti kilometar" trenutno boravi 177 migranata, od kojih je polovina iz Avganistana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Migranti napali taksistkinju u Pirotu, taksisti protestovali

Izvor: Danas, 26.Nov.2019

Grupa od trojice migranata napala je sinoć taksistkinju iz Pirota Nataliju Rangelov, dok ih je vozila iz grada do Tranzitno-prihvatnog centra "Četvrti kilometar" kraj Pirota gde borave. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.