Procureo gas na pijaci u Kraljevu

Izvor: Blic, 25.Jul.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procureo gas na pijaci u Kraljevu

Večeras oko 18.30, na prostoru gradske pijace u Kraljevu došlo je do curenja gasa, zbog radova koji su se izvodili u delu pored ograde pijace.

Radnici koji su radili na bušenju zakačili su cev gasovoda i gas je počeo da curi. Srećom, radnici su odmah primetili šta se dogodilo i obustavili su radove.

Policija i vatrogasci su zatvorili ovaj deo grada i poslali operativni tim na teren.

Kako je za "Blic" izjavio Radojica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije, stanje je bezbedno i radi se na saniranju kvara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UMALO KATASTROFA U KRALJEVU Radnici probušili gasovod, mlaznica sprečila eksploziju

Izvor: Blic, 25.Jul.2015

Večeras oko 18.30, na prostoru pored ograde Gradske pijace u Beogradskoj ulici u Kraljevu, došlo je do curenja gasa, zbog radova koji su se izvodili u tom delu...Radnici koji su radili na bušenju zakačili su cev gasovoda i gas je počeo da curi. Srećom, radnici su odmah primetili šta se dogodilo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.