Izvor: Blic, 17.Apr.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripremna nastava na fakultetima od 7.000 do 15.000 dinara

Većina fakulteta u Beogradu počela je da organizuje pripremnu nastavu za upis na prvu godinu studija, a cene se kreću od 7.000 do 15.000 dinara u zavisnosti od fonda časova.



Na Mašinskom fakultetu u Beogradu fond časova pripremne nastave je 60 školskih časova, a cena je 9.000 dinara, piše na sajtu tog fakulteta. Nastava će biti u aprilu i maju.

Pripremna nastava na Fakultetu političkih nauka košta 7.000 dinara za kandidate za upis na studije Odeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za socijalnu politiku i socijalni rad, a za kandidate koji žele da upišu studije na Politikološkom smeru, Odseku za novinarstvo i komunikologiju ili Odeljenju za međunarodne studije 9.000 dinara.

Na Saobraćajnom fakultetu pripremna nastava obuhvata fond od 42 časa a košta 15.000 dinara.

Biološki fakultet počeo je da organizuje pripremnu nastavu iz biologije u februaru, a cena je 10.500 dinara.

Pripremna nastava na Pravnom fakultetu u Beogradu biće organizovana u dva ciklusa. Prvi ciklus počinje 9. maja, a nastava će se održavati svakog vikenda do kraja meseca.

Drugi ciklus počinje 6. a završava se 13. juna, a nastava će se održavati svakog dana.

Ekonomski fakultet organizovaće pripremnu nastavu u maju i junu za predmete za koje se prijavi više od 30 kandidata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.