Pripremite se! U narednih sat vremena u ovim delovima Srbije biće nevreme!

Izvor: BKTV News, 06.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripremite se! U narednih sat vremena u ovim delovima Srbije biće nevreme!

Stiže osveženje!

Republički hidrometeorloški zavod izdao je upozorenje da će se nad Srbijom nadviti oblak dužine od oko 10 kilometara koji će tokom kasnog popodneva i večeri doneti kišu, grmljavinu, a ponegde i olujno nevreme praćeno gradom.

Posle nezapamćenih vrućina, region pogodilo strašno nevreme! (VIDEO)

Trenutno su oblaci iznad Požarevca, Negotina, Vršca i okoline Kragujevca.

Lokalno se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << olujnim vetrom, jakim gromovima i obilnijim pljuskovima.

Hitno prekinut saobraćaj, putnici nisu znali šta ih je snašlo!

U narednih sat vremena stiže nevreme, upozorenje je koje je objavio RHMZ na svom sajtu. Nevreme će pogoditi područje srednjeg Banata, Šumadije, Zlatiborskog i Mačvanskog okruga. Očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom, ponegde uz jake udare vetra. U Pomoravlju pada mestimično slaba i umerena kiša.

Prema radarskoj slici RHMZ, koja se ažurira iz minuta u minut, oblaci su se trenutno nadvili nad Požarevcem, Negotinom, Kragujevcem, Aranđelovcem, kao i Vršcem.

Teška situacija u Srbiji zbog suše, ministarstvo prati situaciju i priprema odgovarajuće mere!

Večerašnje nevreme na kratko će rashladiti čitavu zemlju, jer će sutra biti svežije, pre podne promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, posle podne pretežno sunčano.

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 18 do 21, najviša dnevna od 26 u severnim do 34 stepena u južnim i istočnim krajevima.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.