Premijerka obećala: Vlada će obezbediti bolje uslove za rudare

Izvor: BKTV News, 06.Avg.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka obećala: Vlada će obezbediti bolje uslove za rudare

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je čestitku rudarima povodom obeležavanja 6. avgusta, Dana rudara ističući da je zadatak Vlade da im omogući što bolje uslove rada.

"Upućujem vam srdačne čestitke povodom obeležavanja 6. avgusta, Dana rudara. Duboko poštujem vaš rad i trud u obavljanju jednog od najtežih i najzahtevnijih poslova.

Građani Srbije izuzetno cene vašu posvećenost poslu i zalaganje da se postignu što bolji rezultati, koji utiču >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na razvoj srpske privrede", navodi se u čestitki, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.

"Zadatak Vlade Republike Srbije je da omogući što bolje uslove za vaš rad, uvažavajući rizike posla i vaš profesionalizam. Iskreno se zalazem za otvorenost u komunikaciji i stojim vam na raspolaganju za dijalog o svim temama koje su vama vazne.

Želim vam dobro zdravlje i puno uspeha u radu. Srećno!", poručila je Brnabić.

Vučić čestitao rudarima: Veoma poštujem i cenim vaš težak posao

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednica Vlade Srbije: Vlada će obezbediti bolje uslove za rudare

Izvor: Blic, 06.Avg.2017

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je čestitku rudarima povodom obeležavanja 6 avgusta, Dana rudara ističući da je zadatak Vlade da im omogući što bolje uslove rada..."Upućujem vam srdačne čestitke povodom obeležavanja 6. avgusta, Dana rudara. Duboko poštujem vaš rad i trud u obavljanju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.