Izvor: Danas, 14.Avg.2023, 12:34

Premijerka Brnabić u autorskom tekstu vređa opozicionare: Savo „kreni-okreni jagnje ispred Predsedništva“, Ćuta, patke i roštiljdžije

Na sajtu Vlade Srbije objavljen je autorski tekst premijerke Ane Brnabić koji obiluje optužbama i uvredama na račun narodnog poslanika iz redova stranke “Zajedno” Aleksandra Jovanovića Ćute, kojem se obraća nadimkom i direktora kampanje tima “Kreni-Promeni” Sava Manojlović, a sve povodom rasprave o iskopavanju litijuma i rudarenju generalno koja se danima vodi između nje i Manojlovića.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović Ćuta odgovorio premijerki Brnabić koja ga je uporedila sa konjem: Nema razlike između sajta Vlade i Pinka

Izvor: Danas, 14.Avg.2023

Poslanik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta, povodom autorskog teksta premijerke Brnabić objavljenom na sajtu Vlade Srbije u kome ga upoređuje s konjem, kaže za Danas da nema razlike između sajta Vlade Srbije, Zadruge i Pinka.    

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.