Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2023, 11:52

Preliminarni rezultati male mature već dostupni na portalu

Ministarstvo prosvete obavestilo je učenike osmog razreda i njihove roditelje/druge zakonske zastupnike da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 11 časova, na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs) što je skoro dan ranije nego što je to predviđeno kalendarom upisa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo prosvete objavilo preliminarne rezultate male mature

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2023

Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda objavljeni danas u 11 časova na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

OVO SU SVI ČEKALI Kraj muka za osmake: Objavljeni preliminarni rezultati male mature i to DAN PRE ROKA

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Preliminarni rezultati završnog ispita preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 11 časova, na portalu Moja srednja škola što je skoro dan ranije nego što je to predviđeno kalendarom upisa, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Nastavak na Blic...

OBJAVLJENI PRELIMINARNI REZULTATI: Prigovori danas i sutra

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 10:23

Na portalu moja srednja škola objavljeni su preliminarni rezulatati završnog ispita...Mali maturanti koji nisu zadovoljni brojem osvojenih bodova mogu već danas uložiti prigovor u elektronskoj formi od 8 do 15 sati, a sutra i lično u matičnim osnovnim školama gde su polagali maturu...Konačni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.