Izvor: B92, 24.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelević ne isključuje treću osobu

Beograd -- Božo Prelević kaže za B92 da je izršena ekshumacija i ponovna obdukcija tela stradalog vojnika Dražena Milovanovića.

Predsednik Komisije za utvrđivanje okolnosti pogibije vojnika u kasarni Topčider Božo Prelević, rekao je da će obdukcija tela vojnika Dragana Jakovljevića, koji je, takođe, stradao 5. oktobra u kasarni "Topčider", biti obavljena u nedelju. Prelević je, gostujući u vestima TV B92, ocenio da je slučaj koji Komisija istražuje veoma komplikovan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da ne isključuje mogućnost da je treće lice učestvovalo u ovom događaju.

Prelević kaže da je zadovoljan sastavom komisije i da očekuje da bude efikasna i smatra da problem može biti to što je komisija formirana tek 15 dana nakon samog događaja, pa su neki od tragova samim tim nestali. "Svaka komisija koja bi radila svoj posao duže od mesec dana izgubila bi svoj smisao. Ja msilim da sve što mi planiramo da uradimo, može da se uradi u roku od mesec, mesec i po dana", rekao je Prelević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.