Nedelja, 24.10.2004.

11:06

Prelević ne isključuje treću osobu

Izvor: B92

Default images

Božo Prelević kaže za B92 da je izršena ekshumacija i ponovna obdukcija tela stradalog vojnika Dražena Milovanovića.

Predsednik Komisije za utvrđivanje okolnosti pogibije vojnika u kasarni Topčider Božo Prelević, rekao je da će obdukcija tela vojnika Dragana Jakovljevića, koji je, takođe, stradao 5. oktobra u kasarni "Topčider", biti obavljena u nedelju. Prelević je, gostujući u vestima TV B92, ocenio da je slučaj koji Komisija istražuje veoma komplikovan, i da ne isključuje mogućnost da je treće lice učestvovalo u ovom događaju.

Prelević kaže da je zadovoljan sastavom komisije i da očekuje da bude efikasna i smatra da problem može biti to što je komisija formirana tek 15 dana nakon samog događaja, pa su neki od tragova samim tim nestali. "Svaka komisija koja bi radila svoj posao duže od mesec dana izgubila bi svoj smisao. Ja msilim da sve što mi planiramo da uradimo, može da se uradi u roku od mesec, mesec i po dana", rekao je Prelević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: