Izvor: Danas, 18.Jul.2023, 20:59

Pregovori o novoj crnogorskoj vladi traju, Demokratama prihvatljiva Spajićeva ponuda

Demokratska Crna Gora Alekse Bečića pisanim putem obvestila je danas lidera Pokreta Evropa sad (PES) Milojka Spajića da prihvataju njegovu ponudu o udelu te partije u izvršnoj vlasti, kao i čelnu poziciju u parlamentu, objavila je večeras Televizija Vijesti.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO DOGOVOR U CRNOJ GORI! Demokrate prihvatile ponudu PES-a o udelu u izvršnoj vlasti! Ovako će biti raspodeljeni resori u novoj VLADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

Raspodela resora u budućoj vladi ključni je prioritet aktuelne političke diskusije...Demokrate Alekse Bečića obvavestile su danas pisanim putem lidera Pokreta Evropa sad (PES) Milojka Spajića da prihvataju njegovu ponudu o udelu te partije u izvršnoj vlasti, kao i čelnu poziciju u parlamentu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.