Prajd 2012. će trajati osam dana

Izvor: TvojPortal.com, 23.Maj.2012, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prajd 2012. će trajati osam dana

Izvor:bizlife.rs  Organizacioni odbor "Beograd prajd 2012" najavio da će ovogodišnja "Parada" biti održana 6. oktobra u Beogradu i da će biti organizovan festival od osam dana.
"Ove godine koncept je promenjen, tako da će 'famozni marš' biti održan 6. oktobra, a mi ćemo napraviti festival koji će trajati osam dana. Zauzećemo grad osam dana, jer ovaj grad pripada nama", rekao je član Organizacionog odbora "Beograd prajd 2012" Boban Stojanović.


On je na >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << današnjoj konferenciji za novinare precizirao da će taj festival trajati od 30. septembra do 7. oktobra.
Stojanović je rekao da će ovogodišnja parola "Parade" biti "Ljubav, vera, nada" i da su je ciljano odabrali, a da će povorka, prema planovima, ići Nemanjinom, Masarikovom, do parka Manjež.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.