Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka

Izvor: Vostok.rs, 05.Avg.2021, 13:04

Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije tokom meseca avgusta organizovaće predstavljanje dobrovoljnog služenja vojnog roka u pet gradova i opština u Republici Srbiji. Štandovi na kojima će zainteresovani mladići i devojke moći da se informišu o svim pojedinostima dobrovoljnog služenja biće postavljeni  7. avgusta u Žitištu i Valjevu, 14. avgusta u Vršcu, 19. avgusta u Loznici i 21. avgusta u Požegi.   To će, ujedno, biti prilika da oni, koji su već doneli odluku da pristupe Vojsci Srbije i dobrovoljno odsluže vojni rok, popune prijave na konkurs i započnu proceduru. Interesovanje za dobrovoljno služenje vojnog roka naročito je prisutno među mladima koji nameravaju da stupe u profesionalnu vojnu službu. Poboljšanje uslova rada i životnog standarda pripadnika Vojske, značajna ulaganja u savremeno naoružanje i opremu te mogućnosti profesionalnog razvoja i usavršavanja doprineli su da u očima mnogih mladića i devojaka sistem odbrane postane poželjan ambijent za ličnu i profesionalnu afirmaciju.   Zainteresovani građani će od pripadnika Ministartva odbrane i Vojske Srbije koji budu posetili njihova mesta biti u prilici da saznaju šta podrazumeva i kako izgleda dobrovoljno služenje vojnog roka i kakve prednosti donosi kada je reč o kasnijem zaposlenju u Vojsci.   Podsećamo da je javni oglas za dobrovoljno služenje vojnog roka stalno otvoren. Informator o dobrovoljnom služenju vojnog roka možete preuzeti OVDE.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Poziv mladima za dobrovoljno služenje vojnog roka

Izvor: OkRadio.rs, 05.Avg.2021

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije tokom meseca avgusta organizovaće predstavljanje dobrovoljnog služenja vojnog roka u pet gradova i opština u Republici Srbiji. Štandovi na kojima će zainteresovani mladići i devojke moći da se informišu o svim pojedinostima dobrovoljnog služenja biće postavljeni ...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.