Požarevac: Demolirao kuću lumpujući na proslavi izlaska iz zatvora

Izvor: NaDlanu.com, 04.Mar.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: Demolirao kuću lumpujući na proslavi izlaska iz zatvora

Revoltiran zbog svoje bračne situacije, M.P. tek što je izašao iz zatvora prvo se posvađao roditeljima, a onda sekirom polomio prozore na kući i nameštaj u svojoj sobi.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Miodraga P. (31) iz Starog Kostolca, koji je demolirao svoju kuću i pretio ukućanima tokom proslave koju mu je porodica priredila povodom izlaska iz zatvora.Miodrag P. se, revoltiran zbog svoje bračne situacije, prvo posvađao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << roditeljima, a onda sekirom polomio prozore na kući i nameštaj u svojoj sobi, saopštila je policija. Sebe je posekao staklom po vratu i rukama, preteći pritom roditeljima, bratu i sestri da će ih ubiti i kuću zapaliti.Policija je osumnjičenog uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.Izvor: Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.