Izvor: Danas, 11.Apr.2022, 20:17

Povučen još jedan Kinder proizvod zbog moguće salmonele

Još jedan kinder proizvod povučen je iz prodaje u Hrvatskoj zbog moguće kontaminacije bakterijom salmonelom. U pitanju su Kinder poklon vrećice od 193 grama. Kako je objavio Hrvatski državni inspektorat, proizvod nije u skladu s Uredbom Evropskog parlamenta i Saveta od 28. januara 2002. o utvrđivanju opštih načela i uslova zakona o hrani, osnivanju Evropske agencije za bezbednost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima bezbednosti hrane.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U Hrvatskoj povučen još jedan Kinder proizvod

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Apr.2022, 08:53

ZAGREB – Hrvatski državni inspektorat izvestio je u ponedeljak o opozivu proizvoda Kinder poklon vrećice od 193 grama...Reč je o proizvodu sa rokom trajanja do avgusta i septembra 2022. proizvođača Ferrero Ardennes iz Belgije, a povlači se iz preventivnih razloga zbog moguće kontaminacije bakterijom...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.