Potraga: Nađena posle 10 godina

Izvor: B92, 03.Apr.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Potraga": Nađena posle 10 godina

Beograd -- Ekipa "Potrage" B92, uz pomoć gledalaca, pronašla je još jednu osobu čija je sudbina bila nepoznata čitavu deceniju.

Radi se o ženi iz Srbije koja je pronađena u Bosni i Hercegovini. Dragana Stojanović iz Bora od kuće je otišla sa 18 godina i porodica punih deset godina nije znala ništa o njoj. Pošto je u "Potrazi" objavljena priča o njenom nestanku, prepoznalo ju je više ljudi iz Brčkog u Bosni i Hercegovini, odakle se napokon telefonom javila sestri.

Prilog o pronalasku Dragane Stojanović kao i druge priče o nestalim osobama i izgubljenim kontaktima gledajte u "Potrazi” u novom terminu – nedeljom od 11 pre podne.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.