Izvor: RTV 5, 02.Nov.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja generalna najava za centralne vesti na TV5

Poštovani gledaoci RTV5,
Punih 18 godina u ovom terminu centralne vesti Petice bile su najgledanija informativna emisija na ovim prostorima.
Trudili smo se da vas na najbrži, najbolji i najobjektivniji način obavestimo o svemu za šta smo mislili da treba da znate. Vaše ogromno poverenje za sve ove godine nam je i najbolja potvrda da smo u toj nameri često uspevali. Danas ćemo vas ipak ostaviti bez informacija koje ste očekivali.
Saopštićemo vam jednu jedinu vest  u par reči – nema više Televizije 5, a posle odjavne špice ovih Centralnih vesti Petice više neće biti ni na vašim malim ekranima.
Uz želju da na televizijskim ekranima i radio talasima ubuduće pronadjete nešto što će vas podsećati na nas, pozdravlja Vas kompletna ekipa Vaše Radio Televizije 5.
Prijatno.

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema više TV5

Izvor: Medijski istraživački centar, 02.Nov.2012

Radio televizija 5 (RTV5) iz Niša večeras je prekinula emitovanje programa, nakon što joj je RRA oduzela dozvole za emitovanje,a potom ih kablovski distributeri izbacili iz ponude.. Jedna od najglednijih televizija u Nišu i regionu večeras je nakon u Centralnim vestima u 18 sati emitovala samo jednu...

Nastavak na Medijski istraživački centar...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.