Izvor: Medijski istraživački centar, 02.Nov.2012, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više TV5

Radio televizija 5 (RTV5) iz Niša večeras je prekinula emitovanje programa, nakon što joj je RRA oduzela dozvole za emitovanje,a potom ih kablovski distributeri izbacili iz ponude.
Jedna od najglednijih televizija u Nišu i regionu večeras je nakon u Centralnim vestima u 18 sati emitovala samo jednu vest – Nema više Televizije 5, a u kadru je bila cela ekipa RTV5.
 “Punih 18 godina u ovom terminu centralne vesti Petice bile su najgledanija informativna emisija na ovim prostorima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << Trudili smo se da vas na najbrži, najbolji i najobjektivniji način obavestimo o svemu za šta smo mislili da treba da znate. Vaše ogromno poverenje za sve ove godine nam je i najbolja potvrda da smo u toj nameri često uspevali“, navodi se u saopštenju objavljenom na internet strani niške televizije.
 
 
 

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RRA ukinula nišku RTV5

Izvor: Kurir, 02.Nov.2012

Jedna od najglednijih televizija u Nišu i regionu je u Centralnim vestima u 18 sati emitovala samo jednu vest “ Nema više Televizije 5, a u kadru je bila cela ekipa RTV5..NIŠ - Radio televizija 5 (RTV5) iz Niša je prekinula emitovanje programa, nakon što joj je RRA oduzela dozvole za emitovanje...

Nastavak na Kurir...

Niška TV 5 prekinula emitovanje

Izvor: Blic, 02.Nov.2012

Radio televizija 5 (RTV5) iz Niša večeras je prekinula emitovanje programa, nakon što joj je RRA oduzela dozvole za emitovanje programa, a potom ih kablovski distributeri izbacili iz ponude. Novinari drže emisiju na ulici tokom protesta 24. oktobra u Nišu..Jedna od najglednijih televizija u Nišu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.