Posle 16 dana u Sjenici ukinuta vanredna situacija

Izvor: Blic, 25.Feb.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 16 dana u Sjenici ukinuta vanredna situacija

Na području opštine Sjenica danas je ukinuta vanredna situacija, koja je, zbog snežnih smetova bila na snazi od 10. februara.

Koordinator opštinskog Kriznog štaba Mićo Kaličani rekao je da je vanredna situacija ukinuta jer se stanje na području opštine Sjenica u velikoj meri normalizovano.

U Sjenici je 10. februara, zbog obilnih snežnih padavina koje su zavejale to područje i u velikoj meri otežale život građana, posebno u selima na pešterskoj visoravni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proglašena vanredna situacija.

Najveći probleme doneo je olujni vetar koji je stvarao snežne smetove visine i od metar i po, kao i izuzetno hladno vreme tako da je čisćenje puteva bilo otežano.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle 16 dana ukinuta vanredna situacija u Sjenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2015

Na području opštine Sjenica danas je ukinuta vanredna situacija, koja je, zbog snežnih smetova bila na snazi od 10. februara...Koordinator opštinskog Kriznog štaba Mićo Kaličani rekao je Tanjugu da je vanredna situacija ukinuta jer se stanje na području opštine Sjenica u velikoj meri normalizovano...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.