Izvor: RTS, 08.Jun.2021, 07:44

Ponovo radi fabrika namenske industrije "Sloboda" u Čačku, radnici se vratili na posao

Radnici fabrike namenske industrije "Sloboda" u Čačku su od 6 sati jutros u pogonima. Noć je bila mirna, na mestu požara nije bilo nikakvih nepredviđenih događaja. Očekuje se da specijalizovane ekipe pregledaju deo fabrike u kojoj se pre nekoliko dana dogodila eksplozija.
Požar u magacinskom prostoru u naselju Pridvorica u noći između četvrtka i petka izazvao je velike štete.

Magacin koji je zahvatio požar i gde su bile eksplozije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a koji služi za skladištenje komponenti za kompletiranje upaljača, udaljen je oko 800 metara od proizvodnih pogona kompanije.
Očekuje se da specijalizovane ekipe pregledaju deo fabrike u kojoj se pre nekoliko dana dogodila eksplozija. Prema procedurama, to se vrši 24 časa nakon poslednje detonacije. 
Fabrika "Sloboda" formirala je komisiju koja će utvrditi uzroke požara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici namenske industrije „Sloboda“ u Čačku se vratili na posao

Izvor: N1 televizija, 08.Jun.2021

Radnici fabrike namenske industrije "Sloboda" u Čačku su od šest sati jutros u pogonima. Noć je bila mirna, na mestu požara nije bilo nikakvih nepredviđenih događaja.

Nastavak na N1 televizija...

Fabrika "Sloboda" ponovo radi, radnici od jutros u pogonima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2021

Fabrika namenske industrije "Sloboda" u Čačku od danas ponovo radi, a radnici su od jutros u 6 sati u pogonima, potvrdio je za Tanjug generalni direktor te kompanije Zoran Stefanović...''Počela je proizvodnja, osim u pogonima pirotehnike i artificije, gde postoji određeni rizik za radnike, tako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.