Pomozimo ovim ljudima: U požaru im je izgoreo ceo stan, sa troje dece ostali su na ulici bez ičega!

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozimo ovim ljudima: U požaru im je izgoreo ceo stan, sa troje dece ostali su na ulici bez ičega!

Pre tri dana, 18.12.2016. teška kob zadesila je Dejana i Ninu Rajković: požar je zhvatio njihov stan u Beogradu i progutao sve što su imali.

Srećom, Dejan, Nina i njihovo troje dece ostali su nepovređeni, jer su na vreme napustili stan. Nažalost, apsolutno ništa nisu uspeli da sačuvaju - ostalo im je samo ono što su imali na sebi u tom trenutku.

Deca su ostala bez garderobe, školskih knjiga, da ne pominjemo ostale vrednosti kao što su tehnika, nameštaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dokumenta...



Nevolja nikad ne ide sama: napolju su temperature u minusu, a mališanima je što pre potrebno pomoći kako bi neometano nastavili da idu u školu.

BKTVNews poziva svoje čitaoce da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu porodici Rajković: to može biti čista zimska garderoba, posteljina i ćebad, sitna kućna tehnika, novac... bitno je da se ova porodica što pre vrati u koliko toliko pristojan režim života, a to će moći samo ako pokažemo humanost.

Dakle, profesora Dejana Rajkovića možete dobiti na broju 064/186 60 11 ili ga kontaktirati preko Fejsbuk profila Dejan Nina Rajković.

Već smo pisali o gradovima koji su odlučili da ne angažuju tzv. estradne umetnike za doček nove godine, već da ta sredstva ulože za pomoć bolesnim građanima, prvenstveno deci, poslednji primer je Knjaževac. Pisali smo i o školarcima iz Zrenjanina koji su napravili akciju i podigli pola grada da se skupi pomoć njihovim siromašnim sugrađanima.

Mi smo narod velikog srca, što smo bezbroj puta dokazali. Pomozimo, kako ko može, ovoj uglednoj, profesorskoj, pravoslavnoj porodici da prepvrodi teške dane i što pre se vrati normalnom životu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.