Pokrajina dodelila sredstva zrenjaninskim školama

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 08:12

Pokrajina dodelila sredstva zrenjaninskim školama

Školama koje su dobile sredstva po konkursu za finansiranje i sufinansiranje, rekonstrukciju, adaptaciju, sanaciju, investiciono i tekuće održavanje u Zrenjaninu su uručeni ugovori o dodeljenim sredstvima.

Konkurs je raspisao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice, a interesovanje škola višestruko je prevazišlo opredeljena sredstva, prenosi Radio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << televizija Vojvodine.

Uručenju ugovora prisustvovali su i Žolt Sakalaš, pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise upravu i nacionalne manjine, Marija Servo, direktorka Srednje elektrotehničke i građevinske škole "Nikola Tesla" i Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.