Pojačane kontrole saobraćajne policije tokom praznika

Izvor: RTS, 01.Maj.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačane kontrole saobraćajne policije tokom praznika

Povodom prvomajskih praznika Uprava saobraćajne policije najavljuje pojačanu kontrolu brzine kretanja motornih vozila i alkotestiranje vozača posebno u zonama većih izletišta.
Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Vladimir Rebić najavio je da će u zonama većih izletišta, gde se očekuju gužve, saobraćajna policija regulisati saobraćaj, prenosi Tanjug.

"U povratku sa izletišta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ćemo testirati na alkohol najveći broj vozača i pokušati da ih sprečimo u činjenju prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola", istakao je Rebić.
Načelnik je naglasio da će se snimati prekršaji na mestima gde nije moguće zaustavljati vozila i da će se dokumentovani prekršaji dostavljati vlasnicima na kućnu adresu.
"Apelujemo da se vozači pridržavaju saobraćajnih propisa, pre svega ograničenja brzine, da vozači i putnici u vozilu budu vezani sigurnosnim pojasevima i da budu strpljivi ukoliko dođe do gužvi, odnosno da poštuju ograničenja i naredbe policije", naglašava Rebić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačana kontrola saobraćaja

Izvor: B92, 01.Maj.2015

Povodom prvomajskih praznika, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije vršiće pojačanu kontrolu...Kontrolisaće brzinu kretanja motornih vozila i vršiće alkotestiranje vozača, posebno u zonama većih izletišta, jer se očekuje povećan intenzitet saobraćaja...Načelnik...

Nastavak na B92...

Pojačana kontrola saobraćaja

Izvor: Akter, 01.Maj.2015

Povodom prvomajskih praznika, saobraćajna policija vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja motornih vozila i alkotestiranje vozača, posebno u zonama većih izletišta, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Načelnik Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić najavio je da će u zonama...

Nastavak na Akter...

Vozači, nema opijanja!

Izvor: Mondo, 01.Maj.2015

Povodom prvomajskih praznika policija će obavljati pojačanu kontrolu brzine kretanja motornih vozila i alkotestiranje vozača, posebno u zonama većih izletišta, jer se očekuje povećan intenzitet saobraćaja...Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock..Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a, Vladimir...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.