Pojačane kontrole saobraćajne policije za praznik

Izvor: Prva.rs, 01.Maj.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačane kontrole saobraćajne policije za praznik

Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a, Vladimir Rebić najavio je da će u zonama većih izletišta, gde se očekuju gužve, saobraćajna policija regulisati saobraćaj. "U povratku sa izletišta, alkotestiraćemo najveći broj vozača i pokušati da ih sprečimo u činjenju prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola“, istakao je Rebić.

Načelnik je naglasio da na mestima gde nije moguće zaustavljati vozila, bez zaustavljanja će se snimati i dokumentovani prekršaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << će se dostavljati vlasnicima na kućnu adresu, saopštio je MUP. "Apelujemo da se vozači pridržavaju saobraćajnih propisa, pre svega ograničenja brzine, da vozači i putnici u vozilu budu vezani sigurnosnim pojasevima i da budu strpljivi ukoliko dođe do gužvi, odnosno da poštuju ograničenja i naredbe policije“, naglašava Rebić.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.