Pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova

Izvor: Akter, 27.Jul.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na prilazima većih gradova

Saobraćaj u Srbiji danas će biti pojačan na prilazima većih gradova zbog početka radne nedelje, saopštio je Auto moto savez Srbije

S obzirom na turističku sezonu najopterećeniji su autoputevi koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, kao i putevi ka Crnoj Gori.

Zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta. Ka Crnoj Gori na prelazu Gostun zadržavanja su od 30 do 60 minuta, zbog čega AMSS >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << preporučuje prelaze Jabuku ili Mehov Krš.

Na državnom putu I B reda broj 44 i II A reda broj 158 zbog izgradnje državnog puta I A reda broj 1, (auto-put E-75), u zoni radova na deonici Grdelica – Caričina Dolina, na snazi je izmena režima saobraćaja i privremenom saobraćajnom signalizacijom je uvedeno ograničenje brzine kretanja vozila radi povećanja bezbednosti saobraćaja.

Od 26. jula od 8.00 u zoni petlje "Smederevo" i "Ralja", za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka u smeru od Beograda ka Nišu u dužini od 5 kilometara i saobraćaj će se odvijati delom vozne i zaustavnom trakom.

Otvorena je za saobraćaj petlja Batajnica, isključenje sa autoputa, smer Dobanovci - Zemun i smer Novi Sad - Zemun.

Saobraćaj se odvija u punom profilu autoputa, sve tri trake su normalno u funkciji. Isključenja za Požarevac i Smederevo iz pravca Beograda su u funkciji.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.