AMSS: Kraj vikenda, gužve na ulazu u Beograd

Izvor: B92, 26.Jul.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Kraj vikenda, gužve na ulazu u Beograd

Zbog kraja vikenda očekuje se povećan broj vozila i gužve na prilazima većim gradovima, naročito Beogradu, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako navodi AMSS, zbog toga je moguće formiranje kolona uz nešto sporiju vožnju.

Osim toga, ističe se da veću opreznost zahtevaju i deonice na kojima su započeti radovi.

Takođe, napominje da se zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću u intervalima do 30 minuta.

Podsećamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je turistička sezona u toku i da je tada vreme zadržavanja na graničnim prelazima često promenljivo, navodi AMSS.

AMSS takođe napominje da je prema podacima iz Uprave saobraćajne policije juče na putevima u Srbiji evidentirano je 90 saobraćajnih udesa, u kojima je 61 osoba povređena, a jedna je poginula.

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 36 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 25 lica povređeno.

Prema informacijama JP Putevi Srbije, na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na prilazima gradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2015

Auto moto savez Srbije ukazao je danas da zbog kraja vikenda povećan broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja na prilazima većim gradovima, a posebno Beogradu...Zbog toga se kako je navedeno u saopštenju AMS S, moguće formiranje kolona uz nešto sporiju vožnju...Veću opreznost zahtevaju i deonice...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.