Pojačan saobraćaj, na Batrovcima čekanje 90 minuta

Izvor: Blic, 24.Avg.2017, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, na Batrovcima čekanje 90 minuta

Pojačan saobraćaj ove večeri vozače očekuje na svim prioritetnim putnim pravcima, a prema poslednjim podacima Uprave granične policije na izlazu iz Srbije, na GP Batrovci, putnička vozila čekaju oko 90 minuta, dok su na ostalim GP zadržavanja za putnička vozila do pola sata.

Najopterećeniji je koridor 10 koji vodi u pravcu ka Bugarskoj i Makedoniji, ali i u suprotnom smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj.

Veći broj vozila je i na naplatnim stanicama, u smeru ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Subotici, na naplatnoj rampi Sirig vozila čekaju oko 45 minuta, dok su zadržavanja na ostalim naplatnim rampama od 10-15 minuta.

U satima pojačanog saobraćaja povećava se i broj saobraćajnih nezgoda, zato iz AMSS apeluju na vozače da imaju više opreznosti i odgovornosti, brzinu kretanja prilagodite uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.