Pogledajte kako je ministar Vulin skočio padobranom sa 3.000 metara (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je ministar Vulin skočio padobranom sa 3.000 metara (FOTO, VIDEO)

Ministar za rad Aleksandar Vulin skočio je padobranom iz aviona sa 3.000 metara na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2017".

Govoreći o skoku iz aviona koji je izveo u tandemu sa instruktorom padobranstva Milanom Todorovićem rekao je da je to za njega bilo veliko zadovoljstvo.

"Saosećam u Vašem bolu": Vulin izrazio saučešće povodom velike tragedija u Kini! (FOTO)

“Ovo je bila i prilika da pokažemo svim našim borcima i veteranima koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nam je stalo do njih, koliko su nam bitne vrednosti za koje su se oni zalagali i borili", rekao je Vulin.



Međunarodna manifestacija "Balkanski skok prijateljstva 2017" počela je na sportskom aerodromu Lisičji jarak.

"Balkanski skok prijateljstva" postoji od 1993. godine i nastao je saradnjom Grčke unije rezervnih padobranaca i tadašnje 63. padobranske brigade.

Manifestaciju organizuju Padobranski klub veterana 63. padobranske brigade "Arhistratig" i Vazduhoplovni savez Srbije, uz podršku ministarstava omladine i sporta, odbrane i rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja i Padobranski klub "Feniks".

Vulin u Austriji: Ministar položio venac i napustio skup zbog zastave Kosova

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.