Poginule majka i ćerka u teškom udesu kod Sjenice

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginule majka i ćerka u teškom udesu kod Sjenice

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su majka (33) i njena petogodišnja ćerka, dok je otac devojčice teško povređen.

Foto: MONDO

  Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se desila oko sedam sati ujutru na putu kod Sjenice, kada se "folksvagen šaran" nemačkih registracionih oznaka, iz za sada nepoznatih razloga, najpre prevrnuo pa sleteo sa kolovoza, pišu beogradski mediji,

U automobilu se nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << petočlana porodica, a majka Edina S. i  njena ćerka su nažalost podlegle povredama.

Edit S. (40), otac i muž, zadobio je teške telesne povrede koje su opasne po život, dok su druga ćerka A.S. (10) i sin D.S. (7) lakše povređeni, prenosi "Blic".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.