Počinje izgradnja rampe naprelazu u Međurovu

Izvor: RTS, 23.Dec.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje izgradnja rampe naprelazu u Međurovu

U narednih 15 dana, ako vremenske prilike ne uspore radove, "Infrastruktura železnice Srbije" postaviće rampe na putnom prelazu u Međurovu.
Radovi na izgradnji putnog prelaza u Međurovu počinju već sutra u popodnevnim satima, potvrdio je za RTS pi-ar "Infrastrukture železnice Srbije" Nenad Stanisavljević.
Stanisavljević kaže da će pored rampe novitet biti i čuvar koji će kontrolisati taj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << putni prelaz.

"Železnica preduzima sve mere kako više ni greška pojedinca ne bi mogla da izazove nesreću, jer su ljudski životi najdragoceniji", ističe Stanisavljević.
U Železnici takođe apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i signalizaciju, jer kako navode bez toga ni dežurni železničari, ni rampe ili druga signalizacija neće moći da spreče tragedije.
Pet osoba je poginulo, a više od 20 povređeno u sudaru voza i autobusa u petak na pružnom prelazu bez rampe u Donjem Međurovu kod Niša.  
Troje najteže povređenih pacijenata i dalje je u kritičnom stanju. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železnice Srbije, posle tragedije i protesta meštana, postavljaju rampu kod Donjeg Međurova

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Dec.2018

Železnice Srbije saopštile su da će u narednih petnaest dana, ukoliko vremenske prilike ne uspore radove, na putnom prelazu kod Donjeg Međurova biti postavljene rampe...Na tom mestu biće pored rampi i čuvar putnog prelaza", rekao je portparol Infrastruktura Železnice Srbije Nenad Stanisavljević...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Počinje izgradnja rampe na prelazu u Donjem Međurovu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Dec.2018, 10:28

U narednih 15 dana, ako vremenske prilike ne uspore radove, "Infrastruktura železnice Srbije" postaviće rampe na putnom prelazu u Donjem Međurovu...Radovi na izgradnji putnog prelaza u Donjem Međurovu počinju već sutra u popodnevnim satima, potvrdio je za RTS pi-ar "Infrastrukture železnice Srbije"...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.