Pobeda sporta i drugarstva u Blacu: Veterani četiri kluba odigrali turnir u malom fudbalu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda sporta i drugarstva u Blacu: Veterani četiri kluba odigrali turnir u malom fudbalu (FOTO)

"Susreti veterana - Blace 2018", turnir u malom fudbalu okupio je veterane FK Preševo, FK Morava iz Vladičinog Hana, FK Brus iz Brusa i domaćina FK Jastrebac iz Blaca.

Turnir je igran u sportskoj hali "Čika Duško Jovanović" u Blacu, a pre svega su pobedili drugarstvo i sport. Najbolji su bili domaćini, veterani FK Jastrebac iz Blaca, drugo mesto pripalo je ekipi FK Brus, trećeplasirana ekipa je FK Morava iz Vladičinog Hana dok je ekipi veterana FK Preševo pripalo četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mesto, piše blaceinfopress.rs.

Organizatori su za sve učesnike turnira spremili pehare a po završetku utakmica organizovano je i zajedničko druženje i večera.

Učesnici turnira imali su samo reči hvale na organizaciju i postojanje jednog ovakvog susreta fudbalskih veterana.

Foto: Blaceinfopress.rs.

"Ovo je susret gradova prijatelja, starih znalaca. Naša ekipa učestvuje na sličnim turnirima i na ovaj način druži se sa sedam-osam ekipa a Blace je jedno od njih", izjavio je Branislav Radusinović iz kluba veterani FK Morava Vladičin Han.

Zoran Krstojević ističe da veterani FK Jastrebac zadnjih par godina organizuju slična druženja sa klubovima u okruženju.

"Ovo je znak da sport nema granice i lepo je što se kroz ovakva druženja prepoznaju prijateljstva iz nekih vremena kada smo igrali takmičarske utakmice. Ovo će postati tradicija", ističe Zoran Krstojević iz veterana FK Jastrebac Blace.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.