
Izvor: Danas, 04.Jun.2023, 16:30
Pet grešaka prilikom pohovanja mesa zbog kojih ne ispadne kako bismo želeli
Vreme je nedeljnog ručka, te je trenutak za lekcije o kuvanju. Današnja tema je meso, preciznije njegovo pohovanje. Savršeni poh ima hrskavu koricu i dobro pečenu, ali sočnu unutrašnjost. Da biste postigli taj efekat trebalo bi da izbegavamo sledeće greške.
Povezane vesti
Ovo je pet grešaka zbog kojih pohovano meso ne ispadne onako kako bismo želeli
Izvor: Radio 021, 04.Jun.2023
Savršeni poh ima hrskavu koricu i dobro pečenu, ali sočnu unutrašnjost.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.