Izvor: Danas, 22.Dec.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pepeljare istrešene među dve korice"

Novi Sad - - U prepunoj sali Studentsko-kulturnog centra „Fabrika“ u Novom Sadu promovisane su tri knjige - "Žvaka u pepeljari" Dragoljuba Draže Petrovića,"Svaka čast Vučiću" Slaviše Lekićai"Vučić i cenzura" Srđana Škora.

Novinar i kolumnista “Danasa” Dragoljub Draža Petrović zadovoljan je što su njegove izabrane kolumne sjedinjene u celinu. Prema rečima urednice knjige novinarke Olivere Đurić, knjiga bi trebalo da zameni bensedine u apoteci. "Drago mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je što su pepeljare sa žvakama istrešene u kantu među dve korice i što su tako sve misli završile na jednom mestu", rekao je na promociji Draža Petrović.

Slaviša Lekić je u svojoj knjizi"Svaka čast Vučiću" sabrao izjave Aleksandra Vučića od početka njegove političke karijere pa do danas, što na svojevrstan način najbolje govori o onome ko ih je izgovorio. Knjigu je ilustrovao karikaturista Predrag Koraksić Koraks. "Vučić je neiscrpan izvor. Ja sam istu ovakvu knjigu napravio o Tomi Nikoliću, radeći na isti način. Ali kada pročitate knjigu o Tomi Nikolići prepoznajete glupost i smešna vam je. A kada zatvorite korice ove knjige o Aleksandru Vučiću vi se osećate loše", ukazao je autor knjige za Danas.

Knjiga Srđana Škora “Vučić i cenzura” predstavlja zbirku sabranih blogova.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.