Izvor: Glas javnosti, Beta, 15.Feb.2010, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevački putevi pod ledom

PANČEVO - Preduzeće "Vojvodinaput" ostalo je bez soli, pa na pojedinim putevima na teritoriji grada Pančeva ima snega i leda.

Direktor "Vojvodinaputa" Milivoje Durković izjavio je danas da je najteže stanje prema Kačarevu, gde na putu ima dosta leda, ali da radnici Zimske službe ne mogu ništa da urade zbog nedostatka soli i mraza.

- Vetar je oduvao so koju smo bacili, pa su vozila utabala sneg i to se pretvorilo u led. Sinoć smo pokušavali da otklonimo led tamo gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ga ima, ali nismo uspeli - rekao je Durković.

On je dodao da je pomoć zatražena od gradonačelnice pančeva Vesne Martinović i da se nada da će već danas preduzeće "Vojvodinaput" dobiti nove količine soli.

Prema njegovim rečima, tokom zime u šest perioda posuto je 1.200 tona soli, a uobičajeno je da se tokom sezone na pančevačke puteve i ulice pospe oko 450 tona.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pančevački putevi bez soli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2010

PANČEVO - Preduzeće "Vojvodinaput" dobilo je danas 200 tona soli od "Petrohemije" što će biti dovoljno da se otkloni poledica na putevima na teritoriji Pančeva..."Ne očekuju se neke obilne padavine pa mislim da će ove količine biti dovoljne. Ukoliko bude potrebno nabavićemo još", rekao je direktor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.