Pančevački putevi bez soli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2010, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevački putevi bez soli

PANČEVO - Preduzeće "Vojvodinaput" dobilo je danas 200 tona soli od "Petrohemije" što će biti dovoljno da se otkloni poledica na putevima na teritoriji Pančeva.

"Ne očekuju se neke obilne padavine pa mislim da će ove količine biti dovoljne. Ukoliko bude potrebno nabavićemo još", rekao je direktor "Vojvodinaputa" Milivoje Durković.

Ovo preduzeće je juče ostala bez soli, pa na pojedinim putevima na teritoriji grada Pančeva ima snega i leda, a najteže stanje je prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kačarevu.

Direktor "Vojvodinaputa" Milivoje Durković izjavio je danas da je najteže stanje prema Kačerevu, gde na putu ima dosta leda, ali da radnici Zimske službe ne mogu ništa da urade bez soli i zbog mraza.

"Vetar je oduvao so koju smo bacili, pa su vozila utabala sneg i to se pretvorilo u led. Sinoć smo pokušavali da otklonimo led tamo gde ga ima, ali nismo uspeli", rekao je Durković Radio Pančevu.

Prema njegovim rečima, tokom zime u šest perioda posuto je 1.200 tona soli, a uobičajeno je da se tokom sezone na pančevačke puteve i ulice pospe oko 450 tona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.