Izvor: Blic, 14.Feb.2022, 10:39

"PRVI PUT SAM TRAŽILA SUDSKU OBDUKCIJU" Adžić Vukičević: Muškarac (46) je u nedelju imao prve simptome, a u četvrtak su mu POCRNELE RUKE I PREMINUO JE

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević kaže da iako je u toj zdravstvenoj ustanovi najviše starijih pacijenata, prošle nedelje ih je veoma uznemirio slučaj muškarca 1976. godište koji je preminuo neposredno nakon prijema. Prvi put sam od kada radi kovid bolnica u Batajnici, za ovih 15 meseci, naložila da se uradi sudska obdukcija, rekla je Adžić Vukičevićeva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukičević: Zbog iznenadne smrti pacijenta, tražila sam obdukciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je danas da je muškarac koji je imao 46 godina preminuo neposredno nakon prijema u bolnicu i da je taj slučaj uznemirio, pa je zbog toga prvi put od kada radi kovid bolnica tražila sudsku obdukciju...Adžić Vukičević je navela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Direktorka Kovid bolnice u Batajnici: Uznemirio nas jedan slučaj, prvi put sam naložila obdukciju

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2022

Direktorka Kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević istakla je da ih je prošle nedelje veoma uznemirio slučaj muškarca 1976. godište koji je preminuo neposredno nakon prijema.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.