PREDAVANJE Nik Vujičić mladima u Beogradu: Nikada nikoga ne činite bezvrednim

Izvor: Blic, 19.Apr.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDAVANJE Nik Vujičić mladima u Beogradu: Nikada nikoga ne činite bezvrednim

Svetski poznati motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujičić pred punom salom "Sava Centra" mladima je održao predavanje na temu vršnjačkog nasilja.

On je okupljenim srednjoškolcima na svom primeru objasnio kako je to nositi se sa vršnjačkim nasiljem koje je doživljavao u mladosti. Mlade je savetovao da nikog ne maltretiraju, da ne zadirkuju vršnjake, ukazujući na to koliko vršnjačko nasilje može da bude opasno, jer neretko dovodi do pokušaja, ili pak, samoubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zlostavljane dece. Glasno je poručio deci da prihvate sebe onakve kakvi jesu, da veruju u ljubav i da budu zahvalnni na onome što imaju, ali i da nikada nikoga ne pokušaju da učine bezvrednim. Kako je to izgledalo i kakve je reakcije kod mladih probudio Nik Vujičić možete pogledati u videu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nik Vujičić Nišlijama: Ne fokusirajte se na ono što nemate

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016

Svetski poznati motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujičić u prepunoj hali “Čair” poručio je Nišlijama da ne odustaju, budu zahvalni na onome što imaju i da ne čekaju samo da bolje dane, već da urade ono što mogu u ovom trenutku...Vujičić koji je rođen bez ruku i nogu, a celom svetu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.