Izvor: TangoSix.rs, 11.Maj.2021, 10:46

[PRAKSA] Direktorat civilnog vazduhoplovstva poziva studente na stručnu praksu

Direktorat civilnog vazduhoplovstva poziva studente završnih godina studija koji su zainteresovani za karijeru u civilnom vazduhoplovstvu, na obavljanje stručne prakse, saopštila je danas ova institucija.
– Na inicijativu Direktorata koja je pokrenuta 2016. godine, dogovorili smo saradnju sa Saobraćajnim fakultetom u Beogradu, Mašinskim fakultetom u Beogradu, Elektrotehničkim fakultetom kao i Fakultetom organizacionih nauka u Beogradu, sa ciljem da se kroz edukaciju i praksu u civilnom >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << vazduhoplovstvu podstaknu talentovani i uspešni studenti.
Biće vam omogućeno sticanje znanja o regulatornim okvirima civilnog vazduhoplovstva, bezbednosti vazdušnog saobraćaja, ekološkim aspektima vazduhoplovstva, standardizaciji vazduhoplovnih praksi i drugih relevantnih pitanja u oblasti civilnog vazduhoplovstva.
Ukoliko ste zainteresovani za ovo dragoceno iskustvo, pozivamo vas da iskoristite priliku i oprobate se u dinamičnom okruženju jedne od najrazvijenijih industrija na svetu, koje će vašem teorijskom znanju pružiti sasvim novu dimenziju.
Vaše prijave do 30. maja možete slati na: kabinet@cad.gov.rs
The post [PRAKSA] Direktorat civilnog vazduhoplovstva poziva studente na stručnu praksu appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.