POTERA: Ivan Tasovac traži zmiju od 1,2 metra!

Izvor: Kurir, 09.Maj.2013, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTERA: Ivan Tasovac traži zmiju od 1,2 metra!

U strogom centru grada, kao što je Ulica kralja Petra na Dorćolu, građani su primetili da se u dvorišnom delu zgrade pojavila zmija

BEOGRAD - Beograd postao srce Afrike!

U strogom centru grada, kao što je Ulica kralja Petra na Dorćolu, građani su primetili da se u dvorišnom delu zgrade pojavila zmija! Natpis na kojem se nalazi upozorenje da svi koji primete zmiju hitno treba da se obrate Veterinarskoj stanici „Beograd“ primetio je i okačio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoj profil na Tviteru i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

- Pojavila se zmija u dvorištu u delu prema dvorišnom ulazu 10. Dužine je od jednog do 1,2 metra. Stanari koji primete zmiju trebalo bi odmah da jave Veterinarskoj stanici „Beograd“- piše na obaveštenju koje je Tasovac uslikao i okačio na Tviter uz komentar da je „Beograd postao srce Afrike“.

U Veterinarskoj stanici rekli su da odmah intervenišu kad su ovakve situacije u pitanju, ali da ne znaju ništa o zmiji s obaveštenja.

(S. I.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Traži se zmija u centru Beograda

Izvor: Mondo, 09.Maj.2013

Sudeći po obaveštenju na kapiji jedne zgrade u centru Beograda, život u prestonici Srbije postaje kao u džungli Afrike...U centru grada, u Ulici kralja Petra 10-10a, u dvorišnom delu zgrade primećena je zmija dužine od preko jednog metra...Kako je navedeno u obaveštenju na ulazu zgrade, koje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.