[POSLEDNJA VEST] Nije ustanovljen pad helikoptera kod Bratunca, Pražnjenje dalekovoda dovelo do zabune

Izvor: TangoSix.rs, 28.Maj.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[POSLEDNJA VEST] Nije ustanovljen pad helikoptera kod Bratunca, Pražnjenje dalekovoda dovelo do zabune

Kako je prvobitno za RTRS saopšteno iz MUP-a Republike Srpske, danas se oko 12:30 časova srušio helikopter u zajednici Konjević polje (opština Bratunac). Tada nije bilo konkretnijih informacija o licima koja su se nalazila u helikopteru, kao ni o vlasniku letelice.
Ipak, naknadno je utvrđeno da do udesa uopšte nije ni došlo, već da je reč o neproverenoj dojavi građana, koji su pogrešno procenili pražnjenje dalekovoda.
Kako prenose „Večernje Novosti“, pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << policijske uprave Zvornik utvrdili su nakon što su građani prijavili da je pao helikopter da se to nije dogodilo, već da je došlo do kvara na dalekovodu.
– Posle dojave građana da se u reonu Konjević polja kod Bratunca srušio helikopter, pripadnici policijske uprave Zvornik izašli su na teren i operativnim radnjama utvrdili da se ne radi o padu helikoptera već o kvaru na dalekovodu. – izjavio je za portal RTRS portparol Policijke uprave Zvornik Miljan Bobar.
Prema navodima tog medija, zamenik komandira Profesionalne vatrogasne jedinice Bratunac Zoran Milosavljević takođe je rekao da pregledom terena nije ustanovljena helikopterska nesreća.
Policija na licu mesta / Foto: RTRS Ranije tokom dana medijima je iz MUP-a Republike Srpske rečeno da su dobili dojavu o rušenju helikoptera i da se te informacije proveravaju, kao i da su na lice mesta upućeni pripadnici policije, hitne pomoći i vatrogasci.
Takođe, Elektrodistribucija je prethodno potvrdila da je helikopter zakačio i oštetio prenosnu mrežu i da je snadbevanje električnom energijom u tom rejonu prekinuto.


The post [POSLEDNJA VEST] Nije ustanovljen pad helikoptera kod Bratunca, Pražnjenje dalekovoda dovelo do zabune appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Zvornička policija: Nije reč o padu helikoptera, već o kvaru na dalekovodu

Izvor: Vostok.rs, 28.Maj.2018

 . Zvornička policija saopštila je da je posle izlaska na teren utvrdila da se ne radi o padu helikoptera već o kvaru na dalekovodu. Ranije danas, mediji su javili da se u mestu Ravnice, na području opštine Bratunac srušio helikopter.. .  .

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.