Izvor: TangoSix.rs, 26.Feb.2024, 09:58

[POSAO] Wizz Air regrutuje u Beogradu: Otvoreni dan za pilote sa srpskim ICAO dozvolama

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air održaće Otvoreni dan za pilote sa srpskim državljanstvom u Beogradu 11 marta. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem ovog linka.
Kako je saopšteno iz kompanije, cilj im je da pruže podršku svim zainteresovanim lokalnim pilotima sa konverzijama dozvola iz srpskih (ICAO) u EASA.
– Na Otvorenom danu prezentovaćemo moguća rešenja pilotima koji bi želeli da se pridruže Wizz Airu. – poručuju iz kompanije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << u svojoj bazi na aerodormu „Nikola Tesla“, otvorenoj 2011. godine, trenutno koristi tri aviona.
Otvoreni dan će se u Beogradu održati 11. marta sa početkom u 14:30 i 17:30 časova u beogradskom Jump inn hotelu u ulici Koče Popovića 2a (bivšoj Zagrebačkoj).
Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem ovog linka.
Ukoliko imate dodatna pitanja, možete pisati na: pilotrecruitment@wizzair.com.
The post [POSAO] Wizz Air regrutuje u Beogradu: Otvoreni dan za pilote sa srpskim ICAO dozvolama appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.