[POSAO] MTU Serbia zapošljava : U potrazi za novim Inspektorima kvaliteta, Inspektorima za delove avio-motora i NDT Inspektorima

Izvor: TangoSix.rs, 23.Jun.2023, 07:02

[POSAO] MTU Serbia zapošljava : U potrazi za novim Inspektorima kvaliteta, Inspektorima za delove avio-motora i NDT Inspektorima

Visokotehnološka kompanija MTU Maintenance Serbia, srpska podružnica jednog od najvećih globalnih proizvođača i reparatora mlaznih motora u vojnoj i civilnoj industiji, trenutno zapošljava i kandidate koji su završili srednju vazduhoplovno-tehničku školu Vazduhoplovnu akademiju.
Kompanija MTU Serbia u svom novootvorenom postrojenju kod Nove Pazove zapošljava na više otvorenih pozicija, a za diplomce Vazduhoplovne akademije, posebno su interesantni:
– Inspektor >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << kvaliteta
– Inspektor za delove avio-motora
– NDT Inspektor
Kako su iz MTU Serbia kazali za Tango Six, zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem kompanijskog portala za trenutno otvorene pozicije. Kompanija trenutno zapošljava 240 ljudi, a planirano je povećanje na 500 zaposlenih u naredne četiri godine.
MTU Maintenance Serbia se nalazi u Novoj Pazovi i prostire se na površina od oko 39.000 m2. Reč je o jednom od najsavremenijih postrojenja za održavanje i popravku delova avio-motora.
Neke od otvorenih pozicija za koje se zainteresovani mogu prijaviti su:
Inspektor kvaliteta, koji je zadužen za ocenjivanje usaglašenosti uputstva za rad i izvršenih poslova održavanja sa odobrenim podacima kao i ocenjivanje izvršenih radova i dokumentacije sa obimom posla naručioca. Ukoliko je potrebno, nakon ocenjivanja, Inspektor pokreće korektivne i preventivne mere za identifikovanje neusaglašenosti, uključujući metode kvaliteta. Svakodnevna zaduženja su i sertifikacija izvršenih poslova održavanja na delovima motora i provera na licu mesta u okviru procesa popravke za procenu usaglašenosti procesa sa odobrenim podacima. Inspektor kvaliteta pruža podršku tokom revizije proizvoda i procesa koje su veoma česte i važne u avio industriji.
Ova pozicija je idealna prilika za kandidate sa iskustvom u avijaciji koji vole rad sa regulativama vazduhoplovstva (EASA, FAA, TCCA, CAA itd.) i sa različitim tipovima motora sa novim tehnologijama. Konstantno će se imati uvid u različite tehnologije, tehnike, procese i procedure i na taj način će se steći nova znanja. – rekli su iz MTU-a za naš portal.
Posao za vazduhoplovne tehničare sa ili bez iskustva / Foto: Vazduhoplovna akademija Druga otvorena pozicija, Inspektor za delove avio motora, zadužen je za vizuelnu inspekciju/ocenu plovidbenosti, definisanje dalje upotrebe komponenti motora uključujući dokumentovanje rezultata, proveru dimenzija i usaglašenosti sa parametrima i manje popravke. Za ovu poziciju potrebni su i kandidati sa iskustvom u avijaciji i oni sa manje iskustva koji su spremni da grade svoju karijeru u ovoj industriji i prošire znanje koje su stekli na Vazduhoplovnoj akademiji.
Treća trenutno otvorena pozicija, NDT Inspektor, vrši NDT operacije (proces inspekcije, testiranja ili procene materijala, komponenti ili sklopova, utvrđivanje razlika u karakteristikama bez uništavanja upotrebljivosti dela ili sistema) na motoru u skladu sa propisanim inženjerskim, tehničkim uputstvima i industrijskim standardima. NDT metode obezbeđuju bezbednost u vazduhoplovnoj industriji proverom delova, komponenti i materijala na kvarove pre nego što izazovu probleme kao što su zamene, popravke i, u nekim slučajevima, zdravstveni rizici.
– Pozicija NDT Inspektora idealna je prilika za kandidate koji imaju iskustvo u avijaciji čak i ako nisu bili zaduženi za NDT metode, ali i za početnike jer će biti organizovane brojne eksterne i interne obuke. – pozivaju iz MTU Serbia.
Kako poručuju iz MTU-a, odlukom da se zaposlite u jednoj od najvećih globalnih vazduhoplovnih kompanija, dobićete priliku za rad u čistom i tihom okruženju na najmodernijoj opremi i mašinama, i što je najvažnije u bezbednoj sredini:
– Naši zaposleni pored atraktivne zarade, dobijaju i brojne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja, dodatnog godišnjeg budžeta koji mogu da iskoriste u skladu sa svojim potrebama, a tu je, između ostalog, i mogućnost hibridnog načina ​rada za pozicije čiji radni zadaci to dozvoljavaju”. – ističu iz MTU Serbia.
MTU Serbia je zajedno sa Ministarstvom prosvete ojačala kapacitete Vazduhoplovne akademije u Beogradu opremanjem trening centra kako bi ona učvrstila poziciju vodećeg centra za obuku kada je reč o zanimanjima u vazduhoplovstvu:
– Cilj ove saradnje je da zajedno obučimo buduće stručnjake koji će ojačati prvoklasni tim u MTU Serbia i pozivamo sve koji su spremni da nam se pridruže u uzbudljivom poslu u visoko-tehnološkoj industriji kao što je vazduhoplovstvo. – navode iz ove kompanije.
The post [POSAO] MTU Serbia zapošljava : U potrazi za novim Inspektorima kvaliteta, Inspektorima za delove avio-motora i NDT Inspektorima appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.