Izvor: Blic, 24.Sep.2021, 08:59

PORODILJA (23) ZBOG KORONE NA INTENZIVNOJ NEZI U NIŠU Danas u tom gradu zaseda krizni štab

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš, prof. dr Zoran Perišić, kaže da je u toj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovano 165 kovid pacijenata, a među njima su i četiri trudnice i porodilje. Jedna od njih, koja ima samo 23 godine, nalazi se u intenzivnoj nezi nakon porođaja carskim rezom i primer kako je kako može naglo da se pogorša stanje, dodaje Perišić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kliničkom centru Niš preminula porodilja stara 23 godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021

Porodilja stara 23 godine preminula je jutros od korona virusa u KC Niš, potvrdio je za Tanjug Zoran Perišić, direktor KC Niš. Beba, koja je porođena carskim rezom pre dva dana, je dobro..."Mlada žena, 23 godine, bez ikakvih bolesti u devetom mesecu trudnoće nažalost inficirala se kovidom. Stanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.