Ovo staro srpsko ime je Vučić izabrao za svog sina

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo staro srpsko ime je Vučić izabrao za svog sina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prekinuo je posetu Kazahstanu i vratio se hitno u Beograd zbog rođenja drugog sina, a trećeg deteta po redu.

Kako su preneli beogradski mediji, predsednik i njegova supruga Tamara odlučili su se da detetu daju ime koje je nosio i najstariji sin Stefana Nemanje, rodonačelnika vladarske loze Nemanjića. U pitanju je staro srpsko ime Vukan.

Beba je stigla 15 dana pre termina, i to dok je predsednik boravio u Kazahstanu, gde je prisustvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << otvaranju “Astana Ekspo 2017”.

Po sletanju aviona na aerodrom “Nikola Tesla” predsednik Srbije, vidno radostan i nestrpljiv, uputio se odmah da obiđe suprugu i sina.

Inače, čestitke predsedniku Srbije stižu sa svih strana, a rođenje drugog sina prva među stranim državnicima čestitala je i Angela Merkel.

Vučić je danas u Astani trebalo da prisustvuje otvaranju nacionalnog paviljona Srbije na „Astana Ekspo 2017“, a potom i održi predavanje na jednom univerzitetu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vučić sinu dao ime Vukan, po najstarijem sinu Stefana Nemanje

Izvor: Blic, 10.Jun.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je dobio treće dete, sina, a kako "Blic" saznaje, nadenuo mu je staro srpsko ime - Vukan...- Dečaku su on i mama Tamara dali ime po najstarijem sinu Stefana Nemanje, rodonačelnika vladarske loze Nemanjića i tvorca moćne srpske države. Malo je poranio,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.