Otvoren konkurs za 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija

Izvor: NovaEnergija.net, 06.Jul.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija

U toku je izbor za tehnološke kompanije sa najbržim rastom u centralnoj Evropi. Proces je započela kompanija “Deloitte” u okviru projekta “CE Techonology Fast 50“, prenosi ekapija.com.
Cilj projekta “Technology Fast 50” je rangiranje tehnoloških kompanija sa najbržim rastom prihoda u centralnoj Evropi u poslednje četiri godine (2012-2015). Za plasman na dve “Deloitte”-ove rang liste, 50 najbrže rastućih (Fast 50) i Zvezde u usponu (Rising Stars), >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << kompanije moraju da ostvare godišnje prihode veće od 50.000 evra za prvu listu i 30.000 evra za drugu listu. Kompanije su na listama rangirane na osnovu petogodišnje tj. trogodišnje stope rasta prihoda.
Tehnološke kompanije prijavljuju se same za ovo takmičenje. Posebne kategorije u takmičenju biće “Zvezde u usponu“- mlade kompanije sa brzim rastom koje posluju manje od pet godina, gde se najbolji rangiraju na osnovu prosečnog rasta prihoda ostvarenih tokom poslednje tri godine, i “Velikih pet“, kategorija u koju će biti uvrštene samo one kompanije čiji su prihodi u 2015. godini bili veći od 25 miliona evra.
Ove godine biće dodeljena specijalna nagrada za “najznačajniju inovaciju” koja se dodeljuje kompaniji koja razvija jedinstven i inovativan proizvod ili pruža usluge koje imaju revolucionaran uticaj na tržište. Samo jedan pobednik će biti izabran na osnovu procene nezavisnog žirija.
Prijave su dostupne do 14. avgusta 2016. godine na ovom linku.
Izvor: ekapija.com
 

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.