Otporaši se žale sudu u Strazburu

Izvor: Danas, 18.Nov.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otporaši se žale sudu u Strazburu

Bivši pripadnik antimiloševićevskog pokreta Otpor Momčilo Veljković najavio je za Danas „žalbu u Strazburu“ zbog toga što je Marko Milošević treći put oslobođen odgovornosti za prebijanje „otporaša“, navodeći da je reč o uskraćivanju prava na fer suđenje u razumnom roku.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otporaši se žale sudu u Strazburu

Izvor: S media, 18.Nov.2011

Bivši pripadnik antimiloševićevskog pokreta Otpor Momčilo Veljković najavio je za Danas „žalbu u Strazburu“ zbog toga što je Marko Milošević treći put oslobođen odgovornosti za prebijanje „otporaša“, navodeći da je reč o uskraćivanju prava na fer suđenje u razumnom roku...- Moji...

Nastavak na S media...

Otporaš se žali Strazburu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2011, 02:29

Bivši pripadnik pokreta Otpor iz Požarevca Momčilo Veljković žaliće se Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu zbog toga što je Marko Milošević treći put oslobođen odgovornosti za prebijanje otporaša.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Slučaj Marka Miloševića na sudu u Strazburu

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2011

Bivši pripadnik Otpora Momčilo Veljković žaliće se Sudu u Strazburu zbog toga što je Marko Milošević treći put oslobođen odgovornosti za prebijanje otporaša.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.